Home » Deel uw mening » Overzicht meningen

Overzicht meningen

Aantal meningen: 8

Beste Drs. van Drumpt, Via deze weg wil ik u bedanken voor de geslaagde kijkoperatie van 10 september aan mijn linker enkel. Buiten wat spierpijn zijn de klachten en pijn grotendeels weg en kan ik weer vrij wandelen en zelfs rennen. Dank nogmaals voor de geslaagde ingreep. Mvg. Michel

Bij mij werd er 1jaar geleden in september 2012 door de heer Das een knie prothese geplaatst. Ik ben nu 60 jaar. Dat was ook wel nodig omdat er sinds een meniscusoperatie in 1971 een enorme x-stand en bovendien een instabiliteit was ontstaan. Nu na 1 jaar kan ik wel zeggen dat deze aanpak succesvol is geweest. Beide benen zijn nu weer in balans en beperkingen zijn er niet. Ik (weet dat het eigenlijk niet mag maar ik) heb al een klein stukje hardgelopen, alleen om even het gevoel hebben hoe ik er voor sta....nou gewoon perfect! Nou om de prothese te sparen ga ik niet meer hardlopen maar wel sceeleren. Vandaar dit bericht geweldig. Guus Voets

Knieprothese revisie operatie

Dr Rogier van Drumpt heeft zich gespecialiseerd in herstel operaties aan knieën. Ik had, in een ander ziekenhuis, al twee operaties aan mijn rechterknie achter de rug, en die knie bleef krom staan. Dr Van Drumpt verstaat de kunst van goed communiceren op voet van gelijkwaardigheid. Hij heeft, bijgestaan door een specialist van de leverancier van de prothese en door een fantastisch operatieteam, het na een vier uur durende operatie voor elkaar gekregen dat ik weer gewoon kan lopen. Absolute klasse! Als u een mislukte knievervanging hebt en die is van het merk Vanguard (prima merk overigens), dan is Dr Van Drumpt de man waar u naar toe moet gaan. Dat uw prothese van dat merk moet zijn heeft te maken met speciaal gereedschap dat voor de operatie wordt gebruikt. Geldrop is voor mij 190 km rijden, enkele reis, maar het is de moeite waard! Ook alle lof voor de mensen in het S t Anna Ziekenhuis. Aardig, behulpzaam, vakkundig, en met een goed gevoel voor humor, waardoor alles in een ontspannen sfeer verloopt. Hulde!

Heupoperatie

ik, jan van houts ,ben afgelopen maandag, 25-8 geopereerd voor een nieuwe heup. alles is voorspoedig verlopen. operatie, zorg, fhantastisch, ondanks de eerst pijn. ontzettend bedankt.

Kruisbandoperatie

De voorste kruisband was afgescheurd en ik had een lichte beschadiging aan de meniscus. Ik ben twee keer geopereerd en met succes. Ik merk niets meer aan de knie, geen pijn, geen instabiliteit. Ik kan weer hardlopen (3x 5km per week), harde of zachte ondergrond, het maakt niks uit. Super! Ik ben er heel blij mee!

< Vorige 12 Volgende >